Gildestrijdperken discussie

Indeling in gildes werkt nog niet optimaal. Als gilde met ca. 20 leden kan je nauwelijks opboksen tegen gildes met 50/60 leden.
Met de indeling wordt blijkbaar (nog) geen rekening gehouden met het aantal leden in een gilde.
 

Leones

Community Manager
Teamleden
Community Manager
Daar wordt inderdaad geen rekening gehouden, de eerste paar indelingen zullen niet optimaal zijn maar het wordt steeds beter.
 
Gaat dus weken duren voordat de indeling wat gelijkmatiger gaat worden.
Zal lastig worden om leden van kleine gildes gemotiveerd te houden om de GSP te spelen
 

DeletedUser13612

Guest
Het aantal leden dat een gilde telt is ondergeschikt aan hoeveel hiervan echt spelen en hoe groot hun inzet is.
De gilde die vorige, poule waar wij inzaten, met iedereen de vloer aanveegde was zeker niet de grootste, wel de fanatiekste.
Nu zit er in onze poule één van 70 leden, heeft, tot hiertoe, nauwelijks aan het spel deelgenomen.
In de hogere divisies zal dit wel meer meespelen nu.
 
Waarom wordt er geen openheid gegeven over de berekening van de MMR? Nu is het niet te volgen/controleren in welke divisie je wordt geplaatst of wat je precies moet doen om te stijgen of te dalen.
 

Azgalaxa

Actief lid
Waarom wordt er geen openheid gegeven over de berekening van de MMR? Nu is het niet te volgen/controleren in welke divisie je wordt geplaatst of wat je precies moet doen om te stijgen of te dalen.

Ik denk dat je vooral op plek 1 moet komen om te stijgen.

En dat we ook wat geduld moeten hebben met het in de juiste divisie komen. Ik speel GS mee op 4 werelden en op 2 ervan is de balans al goed. Op de 2e andere is er een mismatch. Deze is op 1 wereld vooral omdat er te weinig gildes in het strijdperk zitten, maar 5. Er zijn daar te weinig gildes in divisie waarin we spelen nog. En op de andere omdat de vorige competitie niet goed ging voor ons en we te laag zijn ingeschat. Op die 2 waar het wel werkt is het nu echt heel leuk.
 
Wat is de minimale aktie die je als gilde moet doen om een beloning te krijgen? Is dit per divisie verschillend?
Tellen leden die niet mee vechten mee? Of is er een minimale aantal akties nodig per lid?
Wij spelen met 18 tegen gildes van 50 tot 80 man
 

DeletedUser13612

Guest
Ook in kleine gildes speelt niet iedereen mee, dus zullen in grote gildes relatief meer leden meedoen en blijven de verhoudingen dus scheef
Als je gaat vergelijken met een zelfde percentage dat speelt heeft een grotere gilde een voordeel, daarom is voor kleinere gilden zaak om zoveel mogelijk spelers hier aan te laten meedoen om iets te kunnen bereiken.
Een grotere gilde heeft natuurlijk meer kans, het hangt allemaal af van hoever een gilde wil gaan.
Wij horen ook bij deze kleinere gilden en de motivatie zit goed (+50% gilde inzet) na 2 dagen.
 

DeletedUser13271

Guest
Volgens mij is er een bugje, de aanvallen op B1:O zijn blijven staan terwijl het gilde geen verbinding meer had met die provincie (ook D1:B was uit handen). 20191201_085019.jpg
 
Vind het qua spel een leuke toevoeging tot nu toe. Weer iets om een strategie bij te bedenken. :)
Wat ik echt mis is een geschiedenis van handelingen. Voor de leiding van de gildes en voor degenen die aansturen is het heel vervelend om niet te kunnen zien wie waar aanvalt en wie welke actie onderneemt. Dat zou z.s.m. toegevoegd moeten worden.
(Kleine bug is dat de tellers af en toe blijven hangen...)
 
Het is idd heel duidelijk dat ledenaantal in de gilde verschil maakt. Bij concurrentie met de gilde met actieve leden b.v 70, heb je bijna geen kans met 50 man om nog iets van te maken. Eigenlijk is het niet eerlijk. Private head had daar ook over.
 
Het is niet zozeer oneerlijk als wel irritant ;) Maar goed, we zijn pas net bezig he. Ik vermoed dat er heel wat spelers momenteel GS boven hun stand spelen, die overschotten aan eenheden en goederen worden met deze feature wel heel effectief weggewerkt. Geef het nog een paar weken, misschien maanden voor die app spelers die al die tijd op d'r eenheden gezeten hebben, dan kunnen we pas echt inschatten wat de verhoudingen zijn.
 
Bovenaan