• Vind je de sneeuw niet leuk, zet het hier uit
Leones
Reactiescore
593

Profielberichten Laatste activiteit Berichten Over mij

 • Hoi Leones,
  Er is op verscheidene plaatsen veel discussie over de Gilde StrijdPerken, nu wilde ik even en idee opperen.
  In het huidig systeem is het zo dat je zo snel mogelijk naar het midden moet, omdat daar de meeste steun gehaald kan worden om zo nog sneller en zonder veel vermoeidheid en zo ook je status te kunnen handhaven. Je kunt dan ook de meeste beloningen scoren.
  • Leuk
  Reacties: Kawasaki
  Joske 1465
  Joske 1465
  Zou het niet eerlijke zijn dat een gilde het sterkst is rond zijn eigen honk, en dat hoe verder je van je eigen honk af gaat, het ook steeds moeilijker wordt om daar jezelf te handhaven? Dus eigenlijk zoals in het echt, dat als de aanvoer vanaf je eigen land in orde moet zijn, omdat je anders aan het front problemen krijgt.
  Joske 1465
  Joske 1465
  Zo zouden ook de wat kleinere gilden, als ze op een kaart komen waar de topgildes in zitten ook een kans hebben om nog iets te scoren.
  Leones
  Leones
  Het is zeker een idee, en zo zijn er meer ideeën om de strijdperken wat eerlijker te maken, we zullen dit zeker meenemen.
  Hoi Leones,
  Het icoontje om alles te kunnen innen werk niet goed.
  Het stopt bij 100 fp terwijl ik normaal alles kan innen. De Kosten van de dias worden wel gewoon gerekend.
  Ik hoop dat dit hersteld word.
  Groet Reijer.
  Leones
  Leones
  Als je meer dan 100 forgepunten hebt zal je inderdaad geen forgepuntenproductie meer kunnen ophalen, maar als het gebeurt wanneer je er minder hebt kan je het beste de support contacteren en dan kunnen we er verder naar kijken.
  Hoi Leones, zijn er ontwikkelingen of ideeën om het regelmatig aanvallen/plunderen van iemands stad enigszins tegen te gaan ? :) Ik wordt zo'n beetje dagelijks aangevallen/geplunderd, ook regelmatig dezelfde gebruikers en dat bederft voor mij het spelplezier. Lijkt een beetje op "spelertje pesten" ;)
  Ik weet dat er wel wat tegen gedaan kan worden, maar is toch ietwat jammer

  Dank en groet, Ronald
  PyrLukas
  Maak er een sport van om het plunderen te ontgaan, erger je niet. Vooraleerst investeer in je strijdkrachten. Gebouwen zoals castel de monte en galatatoren etc dragen bij aan je verdediging. Zorg dat er niks te plunderen is. Zet al je gebouwen op hetzelfde verzameltijdstip en verzamel meteen.
  PyrLukas
  Ik zet sommige gebouwen op 2 dagen dan heeft de regelmatige plunderaar in ieder geval al een vergeefse plunderpoging voor zijn kiezen. Frustreer je de plunderaar genoeg, blijft hij,zij vanzelf weg. Veel plezier!
  Is of wordt het mogelijk om te zien welke leden welke provincies aanvallen in GSP?
  Leones
  Leones
  Er zijn momenteel geen plannen om dat zichtbaar te maken.
  GoGoToTheTop
  Is daar een specifieke reden voor?
  Kan ik in de Egyptische stad het stadhuis verplaatsen??
  Is de uitslag van de augustus loterij al bekend?
  Hoi Leones, ik merk nu dat ik verkeerd begonnen ben met het bouwen van mijn boten en ik heb nu 2 boten van level 6 en ik kan daar geen piratenboot bv van maken. Als je naar de foto uitleg kijk dat zien je de levels groeien tot level 6 en dan zie je de koninklijke, handels en piratenboot. Ik dacht dus dat je na level 6 de selectie kit moest gebruiken maar dat gaat dus niet en ik kan mijn boten nu niet afmaken.
  Hi Leones, ik hoop dat je gewoon lekker op vakantie bent of zoiets en dat alles goed met je gaat.
  kan je het icoontje als je een stoel heb bemachtigd ook voor 24 uur laten verdwijnen net zoals je bij de knop helpen ook gebeurd
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan