Zomerevenement 2021

Arsenal

Community Manager
Teamleden
Community Manager


Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,


Het is weer zover! Forge-eiland verwelkomt je opnieuw aan zijn kusten om mee te doen aan het jaarlijkse zomerfestival! Onder de vele attracties blinkt het Rad van fortuin er toch wel uit. Misschien heb je eindelijk de kans om rijk te worden!

Het Zomerevenement keert op 17 augustus terug naar jouw stad en loopt tot 6 september 2021.


Net als vorig jaar word je opgewacht door de lokale gouverneur van Forge-eiland. Je kent inmiddels de reputatie van de man, hij houdt ervan om een paar draadjes te spinnen! Maar dat is niet alles waar hij om bekend staat, blijf bij hem en hij zal je toegang geven tot het rad van fortuin. Niet alleen dat, hij zal je ook missies geven om Dubloenen te verdienen, die nodig zijn om aan het wiel te draaien!De gouverneur zal niet je enige opdrachtgever zijn, want Jane zal opnieuw jouw kennis nodig hebben. Hoewel haar gezond verstand altijd in het geding is, heeft haar toewijding om schatten te vinden, en haar vermogen om dat te doen, je zeker nooit op een dwaalspoor gebracht. Bij het voltooien van haar taken zal ze je ook helpen om Dubloenen te verdienen en dichter bij de schat te komen die je zocht!


In totaal zal je van de Gouverneur en Jane 34 direct vrij te spelen missies en 21 dagelijkse missies krijgen.

Gouden Dubloenen!

Om aan het wiel te kunnen draaien, moet je eerst Dubloenen verdienen. Zoals gezegd, kun je ze krijgen door missies te voltooien. Je kan Dubloenen ook ontvangen door incidenten rondom je stad op te lossen, evenals een dagelijkse inlogbonus.

Je kunt natuurlijk ook diamanten gebruiken om Dubloenen te kopen, als je niet kunt wachten om weer te draaien.


Het Rad van Fortuin wacht!

Om het Rad van Fortuin te starten, klik je op het evenementlogo in de linkerbovenhoek van je scherm:


Na het openen van het evenementscherm zal je het rad zien, naast enkele knoppen om te "draaien" of "ververs & draaien". Klik op "draaien" om te proberen een van de prijzen die momenteel zichtbaar zijn te winnen, of klik op "ververs & draaien" om de prijzen op het rad te vernieuwen! Geen zorgen, als je het rad vernieuwt ontvang je nog steeds een prijs van het vernieuwde rad. Hou er rekening mee dat het rad wordt gedeeld met jouw buren - wanneer je het vernieuwt zal het voor iedereen worden vernieuwd (het zal ook worden vernieuwd wanneer de buurten opnieuw worden ingedeeld). Dat betekent dat wanneer je een prijs pakt, deze ook voor iedereen weg zal zijn! De meest recente ontvangen prijzen worden onderaan het scherm getoond zodat je kan zien wie welke prijs wint.


De prijzen die worden getoond in het rad zijn voor iedereen in jouw buurt beschikbaar. Zodra er een prijs is gewonnen verdwijnt de prijs voor de hele buurt. Indien je het rad ververst zal dit voor de hele buurt ververst worden. Het rad zal ook verversen indien alle prijzen van het rad gewonnen zijn.

Met de buurt vernieuwingen vindt dit over het algemeen alleen plaats als er door spelers op de optie wordt geklikt maar gebeurt ook wanneer buurten opnieuw worden samengevoegd.

Wat betreft het bijhouden van de prijzen wie wat heeft gewonnen, kan je dit onderaan van het scherm zien. Hiermee kan je ook zien wanneer er voor het laatst een actie heeft plaatsgevonden (met andere woorden wanneer iemand een prijs heeft gewonnen of wanneer er een verversing heeft plaats gevonden)

Zeil weg, zeil weg...

Het rad geeft je niet alleen een kans op prijzen, maar het navigeert ook over een koers op de schatkaart naar de hoofdprijs! Bij elke draai krijg je een kompas dat je kunt gebruiken bij de optie 'Zeilen'. Als je dit doet, krijg je de kans om 1-3 plaatsen verder te zeilen op de kaart (afhankelijk van waar het kompas landt).
Zodra je het einde van de kaart hebt bereikt, ontvang je een prijs en wordt de kaart vernieuwd, zodat je kunt proberen de volgende te krijgen!

De beloningen van het Rad van Fortuin

Er zijn verschillende beloningen te winnen in het Rad van Fortuin. Gewone beloningen (groen) kunnen tot vier keer worden verkregen, uitzonderlijke beloningen (zilver) kunnen twee keer worden verkregen (het resterende aantal wordt aangegeven door de balken in de cirkel eromheen). Zodra de staven leeg zijn, kan die prijs niet meer worden gewonnen. Om de beloningen opnieuw te kunnen winnen, kan het nodig zijn om het rad te verversen.

Bij de laatste soort, de zeldzame beloningen, die omgeven zijn door een gouden cirkel kunnen maar één keer gewonnen worden!

Onder deze speciale prijzen bevinden zich de evenementengebouwen van de vorige evenementen, waaronder de Gouverneursvilla en het Kraaiennest!


De hoofdprijs!

Dus, wat wordt de hoofdprijs van dit jaar, en de laatste aanloophaven, vraag je jezelf misschien af?

Sta ons toe om - De Piratenschuilplaats te presenteren. Een toevluchtsoord voor alleen de meest waardige piraten. Er wordt gezegd dat in de heilige zalen 's werelds beste schat dagelijks wordt verhandeld.

De Piratenschuilplaats is een 5x6 upgradebaar gebouw met 9 niveaus. Op niveau 1 zal De Piratenschuilplaats munten, populatie en tevredenheid als basisproductie leveren. De Piratenschuilplaats kan gemotiveerd en geplunderd worden.

Vanaf niveau 2 heb je de kans om medailles en voorraden te verzamelen, op niveau 3 heb je de kans om ook goederen te verzamelen! Op niveau 4 is er een kans om een van de volgende beloningen te ontvangen: medailles, voorraden, goederen of forgepunten!

En als laatste ontvang je vanaf level 7 ook een aanvalsbonus voor je aanvallende leger. Elke bonus zal in waarde stijgen naarmate je het gebouw upgradet!


Dat is echter niet alles! Er zijn ook kettingversieringen die je kunt winnen tijdens het evenement, die je kunt toevoegen aan de Piratenschuilplaats. Als ze gekoppeld zijn aan je Piratenschuilplaats zullen ze geweldige bonussen geven, dit is zeker iets dat je niet mag missen!Haaienbaai (indien gekoppeld)​
Kapiteins ankerplaats (indien gekoppeld)​
Visserspier (indien gekoppeld)​
  • Tevredenheid
  • 9 willekeurige goederen
  • Tevredenheid
  • 8% verdedigende bonus voor het aanvallende leger
  • Tevredenheid
  • 4 Forgepunten

Belangrijke Tip - Om gekoppeld te worden, moeten deze gebouwen worden bevestigd aan de voorzijde van de Piratenschuilplaats. Indien ze niet gekoppeld zijn zullen ze hun speciale bonussen niet toevoegen.

Evenementenhub toevoeging - Het tropische caféDat is nog niet alles! Als je missiereeksen doet tijdens het evenement, heb je kans op het winnen van een toevoeging aan jouw evenementen hub!

Met trots presenteren we het tropische café , die je Evenementenhub niet alleen mooier maakt, maar ook een 3 daagse 20% verdedigende bonus geeft voor je aanvallende leger. Dit wil je niet missen!


Avatars

Ten slotte, je kunt de volgende nieuwe avatars winnen door zoektochten te voltooien tijdens het evenement!

Reil - Missiereeks beloningDonya - Missiereeks beloning


Laat het ons zeker weten als je nog vragen of opmerkingen hebt! We kijken uit naar jullie feedback in dit topic!


Als laatst willen we jullie erop wijzen dat je altijd de nieuwste spelonderdelen alvast kunt testen met onze Beta Mobile App. Voor meer informatie over het installeren van deze app, volg deze handleiding.

Nog veel plezier met het spelen van Forge of Empires!

Met vriendelijke groet,
Het Forge of Empires Team.