Welkom bij Forge of Empires.nl! (beta)

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door 3Dimensional, 2 mei 2012.

 1. 3Dimensional

  3Dimensional Guest

  [​IMG]

  Toekomstige koningen en heersers,

  Jawel, het is eindelijk zover! Forge of Empires.nl opent haar deuren op! Vertel het voort, vertel het voort!

  Na lang wachten en hard werken (niet door mezelf :p) is het spel eindelijk klaar om geopend te worden voor het grote Nederlandstalige publiek. We willen jullie dan ook van harte welkom heten en wensen jullie veel plezier! Hieronder vinden jullie alvast de antwoorden op enkele belangrijke vragen. Aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren bij andere vragen.


  Wat is Forge of Empires nu eigenlijk?

  Forge of Empires is hét nieuwe strategiespel van de ontwikkelaar InnoGames. Centraal staat jouw eigen stad, dat je succesvol doorheen verschillende era's moet loodsen. Verzamel de knappe koppen in je imperium en evolueer van een tribale gemeenschap tot een bloeiend en machtig rijk in de duistere middeleeuwen. Sticht een leger, onderwerp vijandige gebieden aan jouw heerschappij en vergroot je invloedssfeer. Kortom: neem het heft in eigen handen en word een grootmeester!


  Uit welke onderdelen bestaat de Nederlandstalige versie van Forge of Empires?

  Forge of Empires is veel meer dan louter en alleen het spel. Het is de bedoeling dat jullie toegang hebben tot platformen waarop jullie elkaar kunnen leren kennen & banden smeden. Hieronder vinden jullie een lijst met de verschillende onderdelen van de Nederlandstalige versie Forge of Empires.
  • SPEL - Tja, moeten we hier überhaupt nog uitleg bij geven? Dit is uiteraard het grote, fantastische spel zelf waar jullie hopelijk veel plezier aan beleven. Nieuwe versies, updates en dergelijke worden allemaal op voorhand aangekondigd.
  • FORUM - Hét onderdeel bij uitstek waar de gemeenschap, die zich rond FoE.nl zal vormen, een plaatsje zal hebben. Hier is zowel plaats voor discussies, vragen & ideetjes als voor allerlei onzin onderwerpen. Zo goed als alle inhoud hierop zal van jullie afkomstig zijn!
  • FACEBOOK - Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van allerlei belangrijke gebeurtenissen omtrent Forge of Empires!
  • BLOG - Allerlei nieuwtjes op ontwikkelingsgebied vind je hier. Benieuwd wat er allemaal nog veranderd zal worden? Neem dan zeker dagelijks eens een kijkje!


  Is dit een open bèta versie?

  Jawel. Net zoals de andere markten zal ook FoE.nl starten als open bèta. Wat bedoelen we hier nu exact mee? Over het algemeen willen we jullie hiermee wijzen op het feit dat er nog een aantal zaken zijn aan Forge of Empires die verbeterd en/of aangepast zullen worden. Het team van ontwikkelaars is hiermee al een tijdje druk in de weer en zij zullen dit naar de toekomst toe ook blijven doen. Niettemin achten we de huidige spelversie reeds voldoende afgewerkt om publiekelijk te gebruiken op de Nederlandstalige markt. Laat jouw feedback, positief of negatief - maar wel altijd constructief, horen en bouw zo mee aan de toekomst van FoE! Hieronder geven we jullie alvast een aantal zaken mee waaraan nog hard wordt gewerkt achter de schermen:
  • Meer sociale & communicatieve functies
  • Mogelijkheid om te spelen met vrienden
  • Uitgebreidere ranglijst
  • En nog zoveel meer!


  Met welke configuratie speel ik het spel het best?

  In tegenstelling tot vele andere browserspellen is Forge of Empires flashgebaseerd. We zouden je van bij de start dan ook een aantal tips willen meegeven om ervoor te zorgen dat het spel zo vlot mogelijk draait. Hiervoor verwijzen we je graag door naar volgend onderwerp: Prestaties van Firefox & Google Chrome optimaliseren.


  Wie is die meneer met dat absurde groene mannetje als avatar?

  Ikzelf ben de community manager voor de Nederlandstalige versie van Forge of Empires. In grote lijnen kan je die taak omschrijven als iemand die ervoor moet zorgen dat alles draait en dat iedereen tevreden is. Ik zal tevens fungeren als de verbinding tussen jullie - als gemeenschap, niet als individu - en InnoGames - de ontwikkelaars. Aangezien ikzelf geen vleugeltjes heb (spijtig genoeg), werk ik tezamen met een team. Zij zullen me bijstaan en staan tevens ten dienste van jullie.

  Het is zeker niet de bedoeling dat ik ergens in een ivoren torentje zit, zonder enig contact met jullie. Ik ga mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk zichtbaar aanwezig te zijn binnen FoE.nl. Besef alsjeblieft allemaal wel dat er een heleboel zaken zijn die moeten gebeuren achter de schermen. Forge of Empires is voor mij meer dan die ene chat, dat ene forum en dat ene privébericht dat je me stuurt. Er zijn mails, supportaanvragen, wedstrijden en tal van andere administratieve zaken die geregeld moeten worden. Voorts geef ik graag nog even mee dat het over het algemeen de bedoeling is om een beleid te voeren met een knipoog (;)): niet altijd even serieus, maar uiteraard wel ernstig indien de situatie daarom vraagt.

  Groetjes, 3Dimensional
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 jun 2015

Terug Naar Boven