Voorstellen - Wie ben je?

DeletedUser13785

Guest
Mijn naam is Mar en ik ben getrouwd en een gezelligheidsmens.
Ik ben nieuwsgierig, leergierig en zie het leven en dat wat we op ons bordje krijgen als een uitdaging om iets mee te doen en uit te knobbelen, ik hou van het leven zelf en er iets van te maken, plezier maken en waar mogelijk een ander blij te maken geeft me veel voldoening.
Ik heb erg veel hobbies waaronder lezen (het fantasy genre, maar ook educatieve boeken en biografieën) en ik heb een passie voor Photoshop en digitale “art” ik ben ronduit een muziek ‘junky.’
Ik ben een gezelligheidsdier en hou van een fijne sfeervolle en vredige omgeving.
Als hooggevoelig en intuïtief mens heb ik snel last van negatieve, beladen en toxische sferen, stress het maakt ook iets in mij los dat ik niet wil en onttrek me daar dan ook liever aan en richt me op de dingen die energie, rust en plezier geven.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Beste mensen,

ik ben Jeffrey en ben een casual gamer. Ik speel FoE meer als een SimCity alleen met meer pit en features ;) Voor mij is een immersieve mooie stad met een ijzersterke economie met een sterk leger om het te verdedigen het doel. Ik speel sinds iets meer dan een paar weken in totaal nu en ben helemaal hooked!

Iedere sociale, actieve speler mag mij toevoegen als vriend. Ik plunder zelf niet, dus voor mij hoeft niemand bang te zijn :cool:
 
Bovenaan