Spelversie 1.248 (18 januari 2023)

Leones

Community Manager
Teamleden
Community Manager
newlogo1.png

Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,


Op 18 januari zullen we spelversie 1.248 installeren op onze werelden. De update kan ervoor zorgen dat de werelden en/of hoofdpagina voor korte tijd onbereikbaar zijn.

Verbeteringen

We hebben het onderhoudsbericht aangepast, voorheen kreeg je een generiek bericht te zien tijdens een update, en nu zal je in het spel blijven en nadat de update is voltooid zal het spel worden herladen. Tijdens de update zal je het volgende scherm te zien krijgen:

downtime improvement.png


Opgeloste fouten

Weergaveproblemen
  • De diamantenbeloningen werden niet getoond in de beschrijving van sommige pakketten in de winkel.
  • Spelers kunnen geen handel accepteren van spelers die niet hun vrienden, gildematen of buren zijn. Deze handelsaanbiedingen werden echter wel als beschikbaar getoond, ze zullen nu grijs worden weergeven.
Spelproblemen
  • Spelers die Forge Plus nog niet hadden vrijgespeeld in de onderzoeksboom konden het nog steeds in de winkel kopen. Dit zou nu op het juiste moment pas beschikbaar moeten zijn.
  • Sommige gelukkige spelers konden twee keer deelnemen aan de gilde-expeditie. Dit is nu verholpen.
App wijzigingen

  • Sommige spelers hebben speciale geluidseffecten wanneer je de productie ophaalt! We hebben deze weer toegevoegd dus misschien wil je nu wel het geluid aanzetten!
  • Sommigen van jullie hebben zo veel verschillende eenheden dat het legerbeheer dat niet aankon en stopte met werken tijdens het vele scrollen.

Discussiëren over deze spelversie kan in het openbare discussietopic.

Met vriendelijke groet,
Het Forge of Empires Team
 
Bovenaan