Spelversie 1.230 (11 mei 2022)

Leones

Community Manager
Teamleden
Community Manager
newlogo1.png

Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,

Op 11 mei zullen we spelversie 1.230 installeren op onze werelden. De update kan ervoor zorgen dat de werelden en/of hoofdpagina voor korte tijd onbereikbaar zijn.

Opgeloste fouten

 • In het scherm voor het upgraden van een gebouw werd de popup met informatie over het gebouw soms buiten het scherm geplaatst.
 • De tekst in de koets van Forge Plus was te lang om juist te worden getoond. We hebben enkele regeleindes toegevoegd om het volledig zichtbaar te maken.
 • Na het verhogen van het kasteelsysteem kon je bij het snel op de knoppen klikken in het beloningsscherm soms niet meer verder scrollen.
 • Het annuleren van een productie en deze weer herstarten activeerde de productiecarousel niet. Je krijgt nu weer automatisch het volgende gebouw te zien.
 • Gouden gewassen toonde het icoon voor "gildegoederen uit een vorig tijdperk" na motivatie. Het toont nu weer het juiste icoon van gildegoederen van het huidige tijdperk.
 • Na het gebruiken van alle uitbreidingen verdween het tabblad in het bouwmenu.
Verbeteringen / aanpassingen

 • We hebben de tevredenheidsfactor verwijderd voor gevechten en vervangen door een standaard 1.2 factor. Dat betekent dat tevredenheid geen invloed meer zal hebben op hoeveel punten je krijgt en je nu altijd de hoeveelheid punten krijgt die je zou ontvangen als jouw bevolking enthousiast zou zijn. We hebben dit aangepast omdat de dynamische tevredenheidsfactor voor te veel serverbelasting zorgde. We hebben gemerkt dat spelers die voornamelijk gevechten doen toch een enthousiaste bevolking hebben, en voor anderen zorgt dit voor iets meer gevechtspunten. We zullen het tevredenheidsicoon later ook uit het gevechtsscherm verwijderen. Door deze wijziging zouden gevechten nu soepeler moeten lopen, zeker wanneer er meerdere spelers tegelijk vechten.
 • We hebben ook enkele kleine wijzigingen gedaan aan de gildestrijdperken om de performance te verbeteren.
 • Het scherm voor grootse gebouwen kon slechts tot 99 blauwdrukken tonen, we hebben dit verhoogd naar 9999.
 • Het unieke "goederen uit vorige tijdperken" icoon wordt nu getoond in plaats van het reguliere goederen-icoon.
App wijzigingen


 • In de reconstructiemodus bleven de iconen voor niet verbonden wegen staan wanneer je de gebouwen verwijderde.
 • Acties zoals het verliezen van onderhandelingen, de instellingen gebruiken of klikken op het majestueuze hert in het bonusoverzicht zorgde er soms voor dat het spel bevroor of crashte.
 • Het verkennen van sommige provincies zorgde voor een interne foutmelding.

Discussiëren over deze spelversie kan in het openbare discussietopic.

Met vriendelijke groet,
Het Forge of Empires Team
 

Leones

Community Manager
Teamleden
Community Manager
Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,


Er is nog een extra wijziging die we graag willen delen; We hebben met deze update ook 6 nieuwe uitbreidingen voor diamanten toegevoegd die beschikbaar zijn wanneer je het Jupiter-Maan tijdperk hebt bereikt.

Met vriendelijke groet,
Het Forge of Empires Team
 

Leones

Community Manager
Teamleden
Community Manager
Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,


Er is nog een update die we graag met jullie willen delen. Vanaf 16 mei hebben alle spelers toegang tot de verbeteringen van de dagelijkse uitdagingen, waaronder:

- Sla de beloningen van vandaag over voor die van morgen. Bij het selecteren van een prijs bij de dagelijkse uitdagingen kan je op de "Wil je andere prijzen?" knop drukken om de prijzen voor de volgende dag te zien. De volgende dag zal je ook weer opnieuw die selectie krijgen. Deze verandering is eenmaal te gebruiken per dag, voor wat diamanten.
- Ruil vereisten om. Een keer per dag kan je gratis een vereiste van de dagelijkse uitdaging omruilen voor een nieuwe. Voor een kleine hoeveelheid diamanten kan je het ook nog vaker doen tot al jouw taken goed staan.
- We hebben enkele nieuwe beloningen toegevoegd, waaronder militaire gebouwen!
- Tot slot hebben we de moeilijkheid van de taken gewijzigd, sommigen zijn wat makkelijker geworden en andere wat lastiger. De algehele moeilijkheid is hetzelfde gebleven.

We hopen dat jullie deze toevoeging ook leuk vinden!

Met vriendelijke groet,
Het Forge of Empires Team
 
Bovenaan