• Vind je de sneeuw niet leuk, zet het hier uit

Halloween-evenement 2022

Arsenal

Community Manager
Teamleden
Community Manager

foe%20logo.png

Koningen en Koninginnen,
Heersers en Heerseressen,


De tijd van het jaar is weer aangebroken voor alles wat macaber is. Het circus is terug in de stad en deze keer zijn er enkele nieuwe gasten. Er komt een mist opzetten als je over het terrein kijkt, een rilling loopt over je rug als je de bekende gebouwen van canvas en touw betreedt. Hoewel veel dingen hetzelfde lijken als in voorgaande jaren, zijn er een paar verrassingen in het verschiet en is er veel lekkers te vinden in dit verknipte circus.

Het Halloween-evenement begint op 27 oktober en duurt tot 16 november!

De Ringmeester verwelkomt je terug voor nog een jaar vol griezelige verrassingen. Hij brengt een paar nieuwe sensaties, samen met een aantal bekende rillingen.

Creepy_Ringmaster.png


De ringmeester zal je voorzien van 30 direct te voltooien missies en 21 extra dagelijkse missies. Met deze missies kun je kermistickets verdienen, die je ook kunt verdienen door eenmaal per dag in te loggen en in incidenten rondom je stad.

KaarsZaklampLantaarnLichtbol (Nieuw in 2022)
halloween_icon_tool_1.png
halloween_icon_tool_2.png
halloween_icon_tool_3.png
Verwijdert 1 misttegelVerwijdert een hele kolom mist (als deze niet geblokkeerd wordt).Verwijdert 8 omliggende misttegels.Toont alle verborgen beloningen door donkere misttegels te verwijderen.


Belangrijke Tip - De kaars kan op elke individuele tegel worden gebruikt om de mist te verwijderen, maar de zaklamp en lantaarn moeten worden gebruikt op lege tegels.

Ogen op de grond!

Bij het navigeren bij slecht zicht is het altijd slim om te kijken waar je je voeten neerzet en te weten waar ze heen gaan, maar binnen het Halloween-evenement is het óók de sleutel tot het vinden van leuke beloningen! Inderdaad, terwijl je jezelf een weg baant, zul je veel voorwerpen op de vloer vinden die het verzamelen waard zijn!

image%20(1).png

Als eerste zijn er de pompoenen, die elk een willekeurige beloning bevatten (evenals een kans op de dagprijs). Als tweede zijn er lampen die je gaan helpen voortgang te boeken in de richting van de hoofdbeloning!

image.pngMaar dat is niet het enige waar je op moet letten!

Net zoals voorgaande jaren vind je speelgoed verspreid over de kermis, waarmee je speciale extra missiereeksen kunt ontgrendelen. Als je deze voltooit krijg je een aantal angstaanjagende beloningen en een profielprestatie!

image2021.png

Beloningskalender
Zorg dat je goed oplet voor dagelijkse stickers. Deze kunnen gebruikt worden in de beloningskalender! Elke sticker is uniek en opent een van de 21 vakjes in de kalender! Elk opent een unieke beloning!

Reward%20Calendar%20screenshot.png


Je vraagt je waarschijnlijk af wat er gebeurt als je een dag mist? Hoewel er genoeg dingen zijn om bang voor te zijn tijdens het Halloween-evenement, is het missen van een dagelijkse vakje in de beloningskalender dat niet!

Er zijn namelijk joker stickerstukken, deze zijn tijdens het evenement altijd te vinden en kunnen ook worden gewonnen in dagelijkse uitdagingen. Als je er eenmaal genoeg hebt, kun je ze samenvoegen om een volledige sticker te maken om een vakje te openen dat eerder werd gemist. Dit is essentieel, omdat je de beloning voor het voltooien van de kalender zeker niet wilt missen! Met onder andere: twee selectiekits, een unieke avatar en nog veel meer!


Evenementenpas
Net als bij eerdere evenementen kun je naast de hoofdprijzen ook de bonusprijzen vrijspelen!

halloween_icon_tool_3.png

Beloningen voor 2022!

Nu we geen trucjes meer hebben, vraag je je waarschijnlijk af wat de beloningen van dit jaar zullen zijn?

De Tarotkaartwagens zullen zeker hun weg naar je stad vinden, met 12 niveaus om te bereiken, zijn er veel felbegeerde lekkernijen te behalen. Je kunt op niveau 8 bevolking, munten en goederen van het vorige tijdperk verdienen, forgepunten op niveau 10, aanvalsbonus voor je aanvallende leger op niveau 11 en op niveau 12 kan je fragmenten van Voltooi alle voorradenproducties verzamelen indien deze gemotiveerd is!
Tarotkaartwagens (5x4)
W_SS_MultiAge_HalloweenBonusGP22l.png
Op niv. 12:
  • Negatieve tevredenheid
  • Bevolking
  • Munten
  • 10 Forgepunten
  • 35 Goederen van het vorige tijdperk
  • 19-22% Aanvalsbonus voor het aanvallende leger
  • 1 Fragment van Voltooi alle voorradenproducties (indien gemotiveerd)
Je kunt deze spookachtige gebouwen ook vinden om die angstaanjagende sfeer in je stad te creëren. Wees gewaarschuwd, de aangeboden gebouwen zullen slechts een beperkte hoeveelheid gebruik of tijd meegaan, afhankelijk van welke je kiest.
Spookboom (2 x 2)Ontzagwekkende toren (1 x 1)
W_SS_MultiAge_HalloweenBonus22a.png

Actief: 20 FP per inzameling
5 inzamelingen​
W_SS_MultiAge_HalloweenBonus22b.png

Actief: 50% Aanvalsbonus voor het aanvallende leger.
1 dag actief​
W_SS_MultiAge_HalloweenBonus22aDecoration.png

Inactief: Decoratie: 250 tevredenheid​
W_SS_MultiAge_HalloweenBonus22bDecoration.png

Inactief: Decoratie: 250 tevredenheid​
Onderdeel van de kalenderbeloning.
Onderdeel van de evenementenpas.​
Te verkrijgen als dagprijs.
Onderdeel van de evenementenpas.​

Ten slotte kun je tijdens het Halloween-evenement ook de volgende avatars winnen.
IchabodBellatrixMorriganAura
All_Player_Avatars_halloween22_180x180px_QUEST%20m.png
All_Player_Avatars_halloween22_180x180px_QUEST%20f.png
All_Player_Avatars_halloween22_180x180px_PRIZE%20d.png
All_Player_Avatars_halloween22_180x180px_PRIZE%20f.png

Daarnaast bevatten de Halloween-prijzen ook enkele oudere avatars, samen met forgepunten! Als je ze al hebt ontvangen, krijg je in plaats daarvan meer forgepunten.
NapoleonCleopatraSacajawea
reward_icon_halloween_napoleon.png
reward_icon_halloween_cleopatra.png
reward_icon_halloween_sacajawea.png

Let op, deze gaan als eerste in je inventaris. Je kunt de pakketten openen wanneer je de avatar en forgepunten wilt ontvangen.

Mocht je opmerkingen, vragen of problemen hebben, laat het ons dan weten! We kijken erg uit naar je feedback !

Houd er rekening mee dat je onze nieuwste functies altijd vooraf kunt testen door onze Beta Mobile App te gebruiken. Voor meer informatie over het installeren, volg dan deze uitleg.

Bedankt voor het spelen van Forge of Empires!

Met vriendelijke groet,
Jouw Forge of Empires Team
 
Bovenaan