Zoekresultaten

 1. Xirri

  omwisselen bemanning

  Thx, weet ik dat ook weer. Kwestie van beetje geluk of beetje pech hebben dus.
 2. Xirri

  omwisselen bemanning

  Ik merk dat ik geregeld bij het omwisselen van bemanning gewoon dezelfde bemanning weer terug krijg. Hooguit van plekje gewisseld. Is dat een bug of gewoon de bedoeling? Heeft iedereen dat?
 3. Xirri

  Grotere beloningen in de antiquair

  Tis lang wachten voor er iets fatsoenlijks langskomt. Hoe weet je eigenlijk of iets wat je graag zou willen nog een keer langs gaat komen? Net die ene upgrade van een eventgebouw waar je op zit te wachten. Veilingen verlies ik meestal en niet vanwege de munten, maar omdat de ander sneller is.
 4. Xirri

  ongeraffineerde goederen vraagje

  Dan weet ik meteen dat ik niet veel moet investeren in GG voor de goederen. Dank je
 5. Xirri

  Discussietopic herfstevenement 2022

  Op F heb ik m net niet en op A net wel. Leerlingdivisie was 189+ en ik had net 189
 6. Xirri

  ongeraffineerde goederen vraagje

  Heb je eigenlijk nog wat aan ongeraffineerde goederen als je in het ruimtetijdperk zit? Ik heb gezien dat je voor je techtree alleen nog maar goederen van je eigen tijdperk en het vorige nodig hebt. Met alle goederen die je uit eventgebouwen krijgt, heb je dan nog wat aan die ongeraffineerde...
 7. Xirri

  Verandering gilde stijd

  Grotere gildes stromen de goederen binnen en ze betalen net zoveel voor een belegeringskamp als een klein gilde. Dus dan sta je als klein gilde al meteen met 0-1 achter. Ergens is het een en ander uit balans, dus dat ze bezig zijn om daar meer balans in te brengen is wel logisch.
 8. Xirri

  Promethium voorbij arctisch

  Dank je, maar gelukkig red ik het nu aardig met de goederen nu ik nog in Arctisch zit. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zeg ik maar en ja iedereen rent zo vlug mogelijk door Arctisch en Oceanisch en ik zal daar geen uitzondering op zijn.
 9. Xirri

  Promethium voorbij arctisch

  Dus gewoon wat eventgebouwen op arctisch laten staan tot ik een ruimtevrachtschip heb. Ik zou anders niet weten hoe ik in bv. jupiter-maan nog makkelijk aan arctische goederen zou kunnen komen. Handel loopt niet geweldig in dit spel.
 10. Xirri

  Verandering gilde stijd

  Wij zijn een kleine gilde, just family. Ik denk dat andere kleine gildes hetzelfde probleem hebben als wij dat we niet genoeg goederen hebben voor al die bk's. We zullen dus weinig merken van die 66%. Ik vermoed dat we ook met komende wijzigingen altijd nog een grote kans hebben om van de kaart...
 11. Xirri

  Promethium voorbij arctisch

  Ik zit momenteel in arctisch en ik stuur dus iedere dag mijn bootje uit wat mij arctische goederen kost. Nu heb ik gezien dat je dat spul nog nodig blijft hebben zelfs t/m laatste uitbreiding. Blijf ik dan ook arctische goederen nodig hebben of veranderen de goederen die mijn bemanning vraagt...
Bovenaan